Ponořit se do vany plné teplé vody a bohaté pěny, to bývala výsada králů a šlechticů. Dnes už si tento příjemný druh relaxace můžete dopřát i vy v klidu a pohodlí svého domova. Vhodným řešením je velkoprostorová vana MARLENE se zabudovaným hydromasážním systémem HYDRO AIR. Ta splňuje nároky i těch nejnáročnějších klientů, za což získala ocenění Produkt roku 2019 od odborného časopisu.
MARLENE potvrzuje pravidlo, že v jednoduchosti se ukrývá ta pravá krása. Využitím akrylátového záklopu, který překrývá tradiční odtokový komplet, bylo dosaženo velice čistého a elegantního designu bez jakýchkoliv rušivých elementů. Dostatečně široký okraj navíc umožňuje instalaci stojánkové baterie nebo ovládání hydromasážního systému. Vana se nabízí v několika rozměrech, přičemž největší z nich poskytují dostatečné pohodlí i pro koupel ve dvou. Její vnitřní prostor ale ocení i lidé s vyšší výškou či rodiny s dětmi.
Největší kouzlo hydromasážní vany MARLENE je ukryto ve 12 vodních směrově nastavitelných tryskách s přisáváním vzduchu a dalších 10 vzduchových tryskách z pochromované mosazi, které se starají o maximální uvolnění celého těla a odbourání každodenního stresu. Atraktivně podsvícený, bezpečnostní ovládač spouští výkonné, ale tiché čerpadlo s vlastní elektronickou ochranou proti sepnutí bez vody. MARLENE lze navíc doplnit RGB bodovou chromoterapií. Ta zahrnuje osm kusů bodových LED, které se osadí po obvodu vany. Ve spojení s hydromasáží je chromoterapie příjemným relaxačním doplňkem.
Vana MARLENE pochází z dílny českého výrobce POLYSAN, ten při výrobě svých van a vaniček využívá ty nejmodernější technologie a postupy. MARLENE má dokonale rovný a hladký povrch a je vyrobena z vysoce kvalitního litého akrylátu, který je velmi odolný a pevný, zároveň má i nejlepší tepelně izolační vlastnosti. O maximální kvalitě tohoto produktu také svědčí fakt, že na něj výrobce poskytuje záruku na 10 let.
Více na www.polysan.cz