Účinný přenos tepla s inovativními tepelnými systémy. Zda pro novostavby nebo rekonstrukce – Kermi nabízí pro přenos tepla kompletní program, který zahrnuje desková a designová otopná tělesa, konvektory, otopné stěny, systémy pro stěnové a podlahové vytápění a chlazení s možností přesného přizpůsobení prostorové situaci, tepelné potřebě a požadovanému tepelnému komfortu. Investice tepelného řešení, která se vyplatí.

Kermi desková otopná tělesa s energeticky úspornou technologií therm-x2:

Pouze s deskovými otopnými tělesy značky Kermi je možné dosáhnout zkrácení doby ohřevu až o 25 %, zvýšení podílu příjemného sálavého tepla až o 100 % a úsporu energie až o 11 % díky jedinečnému inovativnímu řešení technologie x2, zakládající se na principu sériového průtoku. Kermi nabízí široké spektrum barev a stavebních velikostí, jak pro novostavby a rekonstrukce, tak i pro všechny zdroje tepla.

Kermi konvektory a otopné stěny:

Pokud jde o vysoký tepelný výkon a možnost přesného přizpůsobení architektuře místnosti a tepelné potřebě, jsou konvektory a otopné stěny značky Kermi tím nejlepším řešením.

Kermi designová otopná tělesa:

Ať už jde o výběr barvy, tvaru a velikosti, přizpůsobení tepelné potřeby či způsobu připojení – s designovými otopnými tělesy Kermi lze vyhovět všem individuálním požadavkům. K dostání jsou také různá doplňková příslušenství a varianty provedení jako jsou přídavné elektrické vytápění nebo modely pro výhradně elektrický provoz.

Kermi x-net – systémy plošného vytápění a chlazení:

Stěnové a podlahové systémy Kermi x-net jsou dokonalými neviditelnými tepelnými zdroji především v zimě – a zároveň příjemným chlazením bez proudění vzduchu v místnosti v letních měsících. Jako podlahové nebo stěnové vytápění s všestranným způsobem instalace jsou systémy x-net výkonné a nabízejí mnoho architektonických výhod. Například kombinaci podlahového vytápění a otopného tělesa díky připojovací sadě x-link plus. Kermi nabízí vždy vhodné řešení pro požadovaný tepelný výkon a tepelný komfort.

Více informací o kompletním programu Kermi na www.kermi.cz